Leestijd: < 1 minuut

Afgelopen donderdag 11 mei 2023 stond de vergadering van de commissie MO op het programma met diverse onderwerpen op het programma. Namens PRO! namen Gilbert Esser, Heini Peters en Elja Versteeg deel aan deze vergadering. In dit bericht lichten we van de besproken items onderstaande onderwerpen kort nader toe.

Bouwkrediet realisatie IKC DE WIJSSEL
PRO! pleit met succes voor een verkeersplan voor heel Gendringen op korte termijn met het oog op toekomstige bouwontwikkelingen in Gendringen. Beter vroegtijdig nadenken over de gevolgen van de diverse plannen voor de diverse verkeersstromen. Vooral hierbij inzetten op verkeersveiligheid die gevraagd word door de diverse inwoners.

Verordening Sociaal Domein i.v.m. Participatiewet
Verordening Sociaal Domein is wel compleet, maar juridisch nog niet goed dichtgetimmerd. Wij hebben met ADA voorgesteld om wat meer tijd te nemen om de juridische houdbaarheid dicht te timmeren. De wethouder en de commissie gaan hier in mee en de raad gaat na het zomerreces over de gewijzigde verordening stemmen.

Benieuwd wat verder is besproken? Kijk daarvoor op de betreffende raadspagina van de Oude IJsselstreek