Leestijd: < 1 minuut

Op uitnodiging van wethouder Ria Ankersmit werd er een ronde gemaakt door de diverse kernen van de gemeente. Een mooie gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te zien wat er allemaal gedaan wordt in de gemeente. 

Onderweg tevens een moment om met elkaar van gedachten te wisselenen deelgenoot te worden van een aantal zaken die spelen binnen o.a. het groenbeleid. Zoals bijvoorbeeld de engerlingen, die ervoor zorgen dat jonge aanplant het niet overleeft. De engerlingen namelijk zijn ook moeilijk te bestrijden.

 

Fractie PRO! is op deze manier in de gelegenheid gesteld om hun vragen te stellen aan de wethouder. Op een informele manier is er gepraat over groenbeleid,  de samenwerking en verbindingen met andere projecten.

 

Picture of Gilbert Esser

Gilbert Esser

Auteur van dit artikel
Fractie assistent