Leestijd: 2 minuten

PRO! was zaterdag 4 november op het Dru Industriepark. “Smeden voor de Vrede”. Door de Fractie PRO! werd er een nagel geslagen met een afbeelding van een vredesduif erop. Op deze manier willen wij het goede doel steunen en alle mensen bedanken die zich inzetten voor de Vrede op onze wereld.

De organisatie was in handen van de werkgroep IJzeren Ring, die door middel van deze actie vandaag, het slaan van een nagel voor de Vrede, geld ophaalt voor twee steden in Oekraïne die ook lid zijn van de Ring van Europese IJzersteden.

PRO! Oude-IJsselstreek staat voor Vrede voor iedereen.
Leven in vrijheid is het kostbaarste goed dat wij mogen ervaren. Wat betreft PRO! is dat iets wat heel basaal is, dat begint met goed luisteren naar elkaar. Tijd nemen voor elkaar. Werken aan elkaar te accepteren, respecteren en leren samen te leven in een wereld die van ons allemaal is. De kern woorden MEEDOEN, MEEDENKEN, en MEEBESLISSEN, zijn voor PRO! van wezenlijk belang. Doet U met ons mee!