Gilbert Esser

Leestijd: 2 minuten
Gilbert Esser
Gilbert Esser

Welkom op mijn persoonlijke pagina!  Ik stel me graag aan u voor en waar ik voor sta. Ik ben Gilbert Esser en ik ben woonachtig in Gendringen.

Ik sta voor… 
PRO!, “Meedenken Meedoen Meebeslissen”. Voor mij zijn dit de uitgangspunten voor meer levensgeluk voor een ieder. Ieder mens heeft een rugzakje, met een eigen verhaal. Deze gebeurtenissen zijn van onschatbare waarde, want hieruit leren wij onze levenslessen. Door deze te delen en niet alleen te dragen leren wij gezamenlijk. Met deze opgedane kennis wil ik mij graag inzetten voor Pro! Ten dienste van alle inwoners van onze mooie gemeente Oude-IJsselstreek!

Wat spreekt mij aan in het programma van PRO!
Voor mij is het belangrijk dat de burgers gehoord worden en dat dit terug komt in het programma. Maar nog belangrijker dat men zich daarna terug kan vinden in dat wat wij als PRO! gaan uitdragen en regelen voor onze huidige inwoners van Oude-IJsselstreek. Ruim 50 jaar woon ik nu in Gendringen, Gemeente Gendringen en later Gemeente Oude-IJsselstreek, het wordt tijd dat Gendringen weer meer gaat leven en bruisen! 365 dagen per jaar! Hier liggen kansen en uitdagingen. 

Ik denk mijn idealen te bereiken door…
Voor de mensen die noodgedwongen gebruik moeten maken van de WMO is het leven op zich vaak al een hele uitdaging. Zeker als ik denk aan de mensen achter de hulpvraag die complex is. Vraagstukken rondom de WMO zijn soms complex en ingewikkeld. Ieder mens is uniek, dit is niet te vangen in hokjes of groepjes zoals wij vaak wel gewend zijn bij onze eerste beoordeling. Maatwerk, voldoende expertise en bevoegdheid op basis van vertrouwen, luisteren naar de medemens en mee laten beslissen op basis van de juiste feiten. Dit zijn zomaar een paar termen die vanzelfsprekend lijken maar niet zijn. Het kan uiteindelijk veel tijd, stress en geld besparen. Samen werken aan 365 dagen levensgeluk voor iedereen, dat is waar ik voor sta en hoop te bereiken!

In onderstaande videopodcast maak ik graag verder met u kennis.

Neem contact op met Gilbert Esser via de fractie van PRO! en vul het onderstaand contactformulier in.

Contact formulier fractie PRO
Middels dit formulier kunt u contact opnemen met de fractie PRO! een fractieassistent of een raadslid van PRO!
Telefoonnummer