Harm Keller

Leestijd: 2 minuten
Harm Keller
Harm Keller

Welkom op mijn persoonlijke pagina!  Ik stel me graag aan u voor en waar ik voor sta. Ik ben Harm Keller en kom uit Terborg. 

Ik sta voor…
Een gemeente waar iedereen mee kan en mag doen. Waar gedacht wordt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Waar initiatief nemen beloond wordt. Maar ook een gemeente die zorg draagt voor zijn inwoners als dat nodig is en de ruimte geeft voor in het bijzonder de jeugd om zichzelf op een eigen manier positief te ontwikkelen.

Wat spreekt mij aan in het programma van PRO!
Met PRO! wil ik mij echt gaan inzetten op een ondersteunende overheid en vol in te zetten op samenwerken tussen burger en overheid. Meedoen, meedenken en meebeslissen! Als inwoner heb je immers recht op een helpende en eerlijke overheid als dat nodig is. Door in te zetten op participatie van jong tot oud komen wij tot een dynamische gemeente waar het prettig wonen is voor iedereen. 

Ik denk mijn idealen te bereiken door…
Ik vind het van groot belang dat de inwoners in onze mooie gemeente mee kunnen en mogen denken bij de belangrijke vraagstukken die de leefbaarheid in onze gemeente bepalen. Hoe wij onze samenleving inrichten is van cruciaal belang voor bijvoorbeeld het woonplezier, werkgelegenheid, welzijn en vrijetijdsbesteding. Dit kan en mag wat mij betreft niet zomaar besloten worden zonder goede raadpleging van onze inwoners. Iedereen neemt vanuit eigen kunnen verantwoordelijkheid voor, en draagt actief bij aan zijn of haar eigen leven en omgeving.

In onderstaande videopodcast maak ik graag verder met u kennis.

 

Neem contact op met Harm Keller via de fractie van PRO! door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier fractie PRO
Middels dit formulier kunt u contact opnemen met de fractie PRO! een fractieassistent of een raadslid van PRO!
Telefoonnummer