Jan Bogerd

Leestijd: 2 minuten
Jan Bogerd
Jan Bogerd

Welkom op mijn persoonlijke pagina!  Ik stel me graag aan u voor en waar ik voor sta. Ik ben Jan Bogerd, ik ben gepensioneerd en met plezier woonachtig in Varsseveld. 

Ik sta voor:
Een open, eerlijk en transparante communicatie tussen gemeente en haar inwoners. De inwoners moeten erop kunnen vertrouwen dat veranderingen in hun leefomgeving, zoals woningbouw, openbaar groen, speelomgeving of recreatie in een vroeg stadium bespreekbaar gemaakt worden.

 

Wat spreekt mij aan in het programma van PRO!
PRO! staat o.a. voor vergroening. Dus geen zonnevelden op landbouwgrond of natuurgronden, maar op daken van huizen en bedrijven. Vergroenen van alle kernen, vergroten biodiversiteit, planten van bomen en struiken, dat versterkt het woongenot voor jong en oud. Stimuleren maatregelen voor isolatie huizen en kantoren en scholen aardgasvrij maken moet budgetneutraal. Gemeente kan en moet indien nodig financieel bijdragen om de doelstelling van het klimaatakkoord te halen.

 

Ik denk mijn idealen te bereiken door…
Alle onderwerpen moeten bespreekbaar zijn dat kan bijvoorbeeld of door een persoonlijke brief of door het organiseren van een informatiebijeenkomst. Op het juiste moment een terugkoppeling geven aan betrokkenen is in dit proces belangrijk.

Het is ook van groot belang dat je als partij weet wat er onder de inwoners leeft, dus oren en ogen openhouden, dus meedenken, meedoen en meebeslissen.

 In onderstaande videopodcast maak ik graag verder met u kennis.

Neem contact op met Jan Bogerd via de fractie van PRO! door onderstaand formulier in te vullen

Contact formulier fractie PRO
Middels dit formulier kunt u contact opnemen met de fractie PRO! een fractieassistent of een raadslid van PRO!
Telefoonnummer