Michel de Leeuw

Leestijd: 2 minuten
Michel de Leeuw
Michel de Leeuw

Welkom op mijn persoonlijke pagina! Ik stel me graag aan u voor en waar ik voor sta. Ik ben Michèl de Leeuw en ik woon in Terborg. Daar ben ik bekend als postbezorger bij PostNL, maar ook vanwege mijn werk als EHBO’er en burgerhulpverlener en vanwege mijn vrijwilligerswerk in de kerk van Terborg, en later de kerk van Etten.

Ik sta voor
Geluk en zeggenschap voor alle inwoners van onze gemeente en een eigen jeugdhonk voor jongeren. Daar wil ik mij graag voor inzetten!

Wat spreekt mij aan in het programma van PRO!
Wat mij enorm aanspreekt in het programma van PRO! is dat alle inwoners nu eens écht belangrijk zijn voor ons! Ik vind dan ook dat de inwoners, zoals ons uitgangpunt is, ook zeggenschap hebben in meedenken, meedoen en meebeslissen! En dat geldt niet alleen voor de volwassenen onder ons, maar vooral ook voor de jeugd en jongeren binnen onze gemeente.
 
Ik denk mijn idealen te bereiken door…
Om de jeugd en de jongeren mee te laten tellen in onze gemeente, moet je ze ook daadwerkelijk benaderen! Uit zichzelf zullen ze niet makkelijk komen, en dus wil ik in gesprek met deze leeftijdsgroep. Mijn doel is dan ook dat de jongeren bijvoorbeeld een eigen jeugdhonk hebben, en dat de jeugd zich onder andere kan aansluiten bij clubs en verenigingen. Door deze wensen te bespreken binnen de gemeente, hoop ik dat ook de jeugd en jongeren in onze gemeente blijven wonen.

In onderstaande videopodcast maak ik graag verder met u kennis.

Neem contact op met Michel de Leeuw via de fractie van PRO! door onderstaand formulier in te vullen

Contact formulier fractie PRO
Middels dit formulier kunt u contact opnemen met de fractie PRO! een fractieassistent of een raadslid van PRO!
Telefoonnummer