Roy Splithof

Leestijd: 2 minuten
Roy Splithof
Roy Splithof
Welkom op mijn persoonlijke pagina!  ik stel me graag aan u voor en waar ik voor sta. Ik ben Roy Splithof 50 jaar en woonachtig in Gendringen.

Ik sta voor
 
Een betere inclusieve samenleving. Dat wil zeggen dat een samenleving waar iedereen kan meedoen ongeacht (arbeids)handicap of beperking. De inclusieve samenleving heeft veel raakvlakken verbonden aan het algemeen dagelijks leven. Ook hierin moet een persoon gewoon mee kunnen doen. Ik ga mij hiervoor inzetten.

Wat spreekt mij aan in het programma van PRO!
Het hele verkiezingsprogramma spreekt mij aan maar als ik er éé’n moet kiezen is het wel de aanpak over inclusie waar nog veel in te verbeteren is. PRO! heeft  daarvoor ruimte gereserveerd in het programma om daar aan te werken.

Ik denk mijn idealen te bereiken door…
Ik probeer zoveel mogelijk te kijken waar er verbeterpunten zijn of om problemen te voorkomen betreffende de inclusie. Het zou mijn ideaal beeld zijn om te zorgen dat iedereen dezelfde visie heeft. Gelet op woningen, de openbare wegen, natuur, openbare gebouwen, sportscholen enz. Bewustwording is ook zeer belangrijk in dit plaatje. Ook zou er altijd oog moeten zijn voor de laaggeletterde onder ons.

In onderstaande videopodcast maak ik graag verder met u kennis.

 

Neem contact op met Roy Splithof via de fractie van PRO! door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier fractie PRO
Middels dit formulier kunt u contact opnemen met de fractie PRO! een fractieassistent of een raadslid van PRO!
Telefoonnummer