Suzan Tuit

Leestijd: 2 minuten

Welkom op mijn persoonlijke pagina!  ik stel me graag aan u voor en waar ik voor sta. Ik ben Suzan Tuit en mijn motto is: Buiten de boot is het heerlijk zwemmen! Ik ben 33 jaar en  woon in Etten. Ik ben trainster en bestuurslid gymnastiekvereniging en werk als Consulente Participatie. Van jongs af aan ben ik actief in het verenigingsleven en het sociaal werk. 

Ik sta voor
Een groene omgeving met voldoende ontmoetingsplekken, een rijk verenigingsleven en speciale aandacht voor jongeren!

Wat spreekt mij aan in het programma van PRO!
PRO! is een partij die echt luistert naar inwoners! Daarbij willen we ook graag meer aandacht voor de ideeën van jongeren. PRO! wil ze laten meedenken over activiteiten, woningen en alles wat er speelt. Dit zou kunnen in een jongerenraad of via een jongeren denktank. PRO! wil in elke kern een ontmoetingsplek voor jongeren, maar ook voor alle andere inwoners. Onze culturele of sportieve verenigingen zijn daarbij erg belangrijk. Samen zorgen we voor vitale en gelukkige inwoners.

Ik denk mijn idealen te bereiken door…
Ik vind het belangrijk om inwoners te ondersteunen met goede initiatieven en in gesprek te gaan met inwoners. Bij een groot aantal van onze inwoners leeft het gevoel dat de gemeentepolitiek heel ver van ze af staat. Daar wil ik met PRO! wat aan doen. Heeft u ideeën? Laten we het samen doen!

In onderstaande videopodcast maak ik graag verder met u kennis.

Neem contact op met Suzan Tuit via de fractie van PRO! door onderstaand formulier in te vullen

Contact formulier fractie PRO
Middels dit formulier kunt u contact opnemen met de fractie PRO! een fractieassistent of een raadslid van PRO!
Telefoonnummer