Diana van Schoorl

Leestijd: 2 minuten
Diana van Schoorl
Diana van Schoorl

Welkom op mijn persoonlijke pagina!  Ik stel me graag aan u voor en waar ik voor sta. Ik ben Diana van Schoorl Ik ben in het dagelijkse leven ambulant hulpverlener Iriszorg in de regio Achterhoek en Liemers en werk met volwassenen tussen de 18 en 99 jaar met psycho-sociale problematiek. Dat zijn mensen die aandacht nodig hebben voor hun gevoelens en gedachten (emotionele klachten) en/of aandacht nodig hebben voor hun contact met andere mensen of instanties. Daar horen ook daklozen bij.

Ik sta voor
Een betere erkenning en beloning en ondersteuning voor de mantelzorgers en het invoeren van één wethouder voor de zorg binnen onze gemeente.

Wat spreekt mij aan in het programma van PRO!
PRO! heeft aandacht voor de mantelzorgers en bovendien als speerpunt één wethouder voor de zorg. Deze wethouder van zorg gaat ervoor om alle problemen in de hele zorg zo goed mogelijk te verhelpen. 1 Loket voor alle zorgaanvragen! Daarom ben ik lid van en actief geworden voor deze partij. Zij wil samen met onze inwoners het welzijn van onze inwoners vergroten!

Ik denk mijn idealen te bereiken door…
Ik ben mantelzorger en heb in mijn werk veel te maken met mantelzorgers. Ik ervaar zelf en zie bij anderen de onschatbare waarde van de mantelzorgers. Zij zijn niet meer weg te denken in onze maatschappij, maar lopen vaak tegen frustraties en papieren rompslomp aan. Om hen te waarderen en te behouden wil PRO! de beloning en de ondersteuning van de mantelzorgers verbeteren. Help ons daarbij. Maak ons groot door op ons te stemmen zodat we onze en uw speerpunten kunnen verwezenlijken. Doe mee!

Neem contact op met Diana van Schoorl via de fractie van PRO! en vul het onderstaand contactformulier in.

Contact formulier fractie PRO
Middels dit formulier kunt u contact opnemen met de fractie PRO! een fractieassistent of een raadslid van PRO!
Telefoonnummer