Elja Versteeg

Leestijd: 2 minuten
Elja Versteeg
Elja Versteeg

Welkom op mijn persoonlijke pagina!  Ik stel me graag aan u voor en waar ik voor sta. Ik ben Elja Versteeg en ben werkzaam in verpleeghuis “Sydehem” in Zeddam. Ik ben sportief, hou van fietsen, zwemmen en wandelen en ben sinds 8 jaar politiek actief. Nu voor de vernieuwende lokale partij PRO!. 

Ik sta voor:
een partij die de inwoners laat 
meedenken, meedoen en het belangrijkste meebeslissenWe zoeken de inwoners op en door samen te werken bouwen we vertrouwen op. Ik wil mij inzetten om in alle woonkernen een kleinschalig woonzorgcentrum te realiseren.

 
Wat spreekt mij aan in het programma van PRO!
PRO! spreekt mij aan om at deze partij zorg en solidariteit hoog in het vaandel heeft staan. 
Doordat de verzorgingshuizen zijn wegbezuinigd en hierdoor de tussenlaag is verdwenen wil ik, zoals aangegeven, kleinschalige wooncentra proberen te realiseren. Maak deze centra multifunctioneel en laat dit voor jong en oud een prachtige plek zijn om te wonen. Laat het ook een plek worden voor ontmoeting en dagbesteding. Vanuit mijn ervaring die ik heb opgebouwd kan dit voor de toekomst een geweldig project zijn. Nu de situatie op de woningmarkt nijpend is zou dit project een uitkomst kunnen bieden, zodat je voor jong en oud gaat bouwen. Ga met de jongeren in gesprek en laat ze meebeslissen en meedenken wat ze als mantelzorg kunnen doen voor de oudere, zoals wandelen, koken en sociale activiteiten ontplooien. 

De doelstelling draagt er tevens aan bij de mantelzorg voor familieleden te ontlasten. Dit betekent wel, dat je voor de jongeren gunstige voorwaarden moet bieden, zoals lagere huur. Dit voorstel dat ik hier beschrijf wordt al in verschillende steden positief ontvangen! Zorg is een basisbehoefte waar iedereen recht op heeft! Ook in onze gemeente krijgen wij te maken met vergrijzing. Hierdoor zal de vraag enorm toenemen en daarom is het van belang dat er veel persoonlijk contact en vertrouwen is. Dit vertrouwen kun je alleen creëren door inwoners mee te laten denken, mee te laten doen en mee te laten beslissen.
 
Ik denk mijn idealen te bereiken door…
samenwerking met verschillende partners en goed naar elkaar te luisteren. Als we dit project samen kunnen realiseren, dan is mijn missie geslaagd!
 
 In onderstaande videopodcast kunt u verder met mij kennismaken.

Neem contact op met Elja Versteeg via de fractie van PRO! en vul het onderstaand contactformulier in.

Contact formulier fractie PRO
Middels dit formulier kunt u contact opnemen met de fractie PRO! een fractieassistent of een raadslid van PRO!
Telefoonnummer