Pascal van Aken

Leestijd: 2 minuten
Pascal van Aken
Pascal van Aken

Welkom op mijn persoonlijke pagina!  ik stel me graag aan u voor en waar ik voor sta. Ik ben Pascal van Aken. Ik ben 48 jaar jong, gelukkig getrouwd en trotse vader van 3 kinderen. Ik heb als kind en jongere veel gebruik gemaakt van het sociaal culturele aanbod wat er in de toenmalige Gemeente Gendringen aanwezig was. Later heb ik daarin ook ruim 10 jaar vrijwilligerswerk gedaan. 

Ik sta voor
Heel graag zou ik zien dat er weer sociaal cultureel aanbod komt in Gemeente Oude IJsselstreek. Ik denk dan aan Buurt en ontmoetingscentra in zoveel mogelijk kernen. En plek waar mensen elkaar kunnen vinden en van waaruit ook activiteiten worden aangeboden.

Wat spreekt mij aan in het programma van PRO!
In het programma van PRO! staan de inwoners centraal. PRO! Luistert actief en neemt de geluiden vanuit de inwoners serieus. PRO! Neemt deze geluiden ook mee in de bepaling van de standpunten. Het dynamische karakter van het programma spreekt mij enorm aan. PRO! Houdt niet 4 jaar domweg vast aan een, in beton gegoten programma, maar blijft samen met de inwoners kritisch naar haar programma kijken en is niet bang dit wat bij te stellen als dit beter blijkt voor de inwoners.

Ik denk mijn idealen te bereiken door…
Ik wil mij graag inzetten om de “Gemeentelijke politiek” meer toegankelijk te maken voor de inwoners van onze prachtige gemeente. Dit wil ik doen door actief te luisteren en informatie op te halen bij de inwoners om hen zo een stem te geven in de besluitvorming.

Neem contact op met Pascal van Aken via de fractie van PRO! en vul het onderstaand contactformulier in.

Contact formulier fractie PRO
Middels dit formulier kunt u contact opnemen met de fractie PRO! een fractieassistent of een raadslid van PRO!
Telefoonnummer