Dorien Heebink

Leestijd: 2 minuten
Dorien Heebink
Dorien Heebink

Welkom op mijn persoonlijke pagina!  Ik stel me graag aan u voor en waar ik voor sta. Ik ben Dorien Heebink en ik ben in Silvolde geboren en woon nu in een woonboerderijtje in het buitengebied van Terborg en daar heb ik een natuurparadijsje van gemaakt. Ik werk met kinderen in de geestelijke gezondheidszorg en in het onderwijs. 

Ik sta voor
Het behoud van landschappelijke waarden die door de vorige generaties zijn opgebouwd. Ik zet mij in voor het versterken van de biodiversiteit door de aanplant van bloemrijke bermen, houtwallen en singels.

Wat spreekt mij aan in het programma van PRO!
Het programma straalt openheid uit naar de mensen: hen erbij betrekken, naar de mensen toegaan. Goed luisteren naar hen en samen met hen optrekken om onze mooie gemeente nog mooier te maken. Door mijn werk in de geestelijke gezondheidszorg spreekt de sociale kant van het programma mij in het bijzonder aan.

Ik denk mijn idealen te bereiken door…
Mijn idealen denk ik te bereiken door samen met onze inwoners, maar vooral met hun kinderen te werken aan het herstel van de natuur en landschappelijke waarden.

In onderstaande videopodcast kunt u verder met mij kennis maken.

Neem contact op met Dorien Heebink via de fractie van PRO! door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier fractie PRO
Middels dit formulier kunt u contact opnemen met de fractie PRO! een fractieassistent of een raadslid van PRO!
Telefoonnummer