Word lid!

Leestijd: 2 minuten

De beweging PRO! is uniek in Nederland. Uniek in die zin dat PRO! de bevolking laat meedoen, meedenken en meebeslissen!. Maar doen ze dat niet allemaal zult u denken. “Ja en Nee” kun je als antwoordt hierop geven. “Ja” omdat elke politieke partij dit in de uitingen meeneemt. “Nee” omdat uiteindelijk toch het partijbelang en partijvisie de voorkeur krijgen.

PRO! doet het anders!. PRO! consulteert de lokale bevolking middels de “Pro ontour” waarbij we thema bijeenkomsten organiseren en peilen wat er onder de bevolking leeft. Maar ook vragen we met regelmaat aan U als kiezer wat in uw (leef)omgeving anders kan. Dit alles werken we uit in het programma dat we voor de verkiezingen uitbrengen. Het programma is door de werkwijze eigenlijk nooit af want laten we eerlijk zijn. De wereld verandert voortdurend om ons heen dus zullen visies en opvattingen moeten worden bijgesteld. PRO! staat hiervoor en geeft de kiezer pas echt invloed. En zo hoort het ook. Invloed uitoefenen rond je eigen (leef)omgeving en wat hier al niet bijhoort is geen inzicht van het verkiezingsmoment.

Help ons onze beweging groter te maken! Hoe meer zetels hoe meer invloed voor de burger! Wordt daarom tientjeslid want voor € 10 helpt u onze beweging groter en groter te worden! Vul onderstaand formulier in en steun ons!
Wilt u ons op een andere manier steunen? Dat kan uiteraard ook. Via een éénmalige gift of donatie helpt u ons uiteraard ook!

PRO! die de invloed aan de burger teruggeeft is een middenpartij. In het politieke landschap is fuctioneert PRO! niet als een linkse partij, ook niet als een rechtse partij maar functioneert het midden in de samenleving én heeft het ruimte voor een sociaal hart voor het welzijn van de burger! Daar hoort uiteraard ook een groene omgeving bij!

Wordt daarom nu lid en vul onderstaand formulier in!

Uw gaat zich aanmelden voor het lidmaatschap van PRO!. Dank daarvoor! De jaarlijkse kosten bedragen €10. Om de penningmeester te ontlasten verzoeken wij u een machtiging te geven voor automatische incasso. Deze kunt u uiteraard altijd weer opzeggen.