Leestijd: < 1 minuut

PRO! Is er voor iedere inwoner ongeacht de levensomstandigheden waarin zij verkeren. Ook voor de mensen met een beperking wil PRO! zich inzetten. Binnen ons team houden zich 5 mensen bezig met een inclusieve samenleving. Dat wil zeggen dat iedereen mee moet kunnen doen binnen onze samenleving, inclusie dus.

 

PRO! verzameld en roept mensen op hun uitdagingen te melden. Tenslotte zijn problemen om te turnen in uitdagingen hoe de leefomstandigheden of toewijzing hulpmiddelen beter kan. Er gaat veel goed uiteraard maar hier en daar laten uitvoerders ook steken vallen. Wij willen ze graag benoemen zodat men ermee aan de slag kan en de dienstverlening verder kan verbeteren.

Loopt u ergens tegen aan wat beter kan? Wil een proces van toewijzing maar niet vlotten of wilt u een compliment uitdragen? Laat het ons weten! Wij gaan graag met u ingesprek om te kijken of we het kunnen oplossen of dat we door uw inzichten processen kunnen verbeteren. En uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw privacy gevoelige informatie om. Desnoods anonimiseren wij uw casus voor verdere behandeling binnen ons team.

Laat van u horen middels onderstaand contactformulier van de fractie PRO!

 

Contact formulier fractie PRO
Telefoonnummer