Leestijd: < 1 minuut

De PRO! on tour met het thema Jongeren kan als een geslaagde inloopavond worden beschouwd. Een hoge opkomst bracht deze avond tal van ideeën en wensen naar boven.

De avond die door Geert Teunissen werd geleid leverde een schat aan waardevolle wensen en ideeën op. Gedurende de avond verzorgde Benny Vonk, geassisteerd door Jesse van de Gevel een betoog waarom het jongerenwerk de aandacht verdiend. 

Eerder in de week bereikte ons de notitie van wethouder Kuster inzake het thema jongeren. PRO! dat vorig jaar het masterplan Jongeren introduceerde zag in deze notitie tal van ideeën uit dit masterplan gehonoreerd. De avond en de notitie speelden naadloos op elkaar in. Een stem op PRO! is het waard om ideën van de burgers te verwezenlijken! 

Voor diegenen die de avond niet konden bezoeken en toch geïntreseerd zijn volgt later deze week een sfeerimpressie van deze avond met een videoverslag en bijbehorend fotomateriaal.
PRO! on Tour bleek wederom het waard te zijn te bezoeken.

PRO! on Tour krijgt aanstaande maandag 21 februari 2022 zijn vervolg maar dan staat het thema Zorg centraal. Later deze week ook daarover meer op deze website en onze social media kanalen!