Leestijd: 2 minuten

Pro! Vier het feest van Burgerparticipatie

16 Maart 2022. Verkiezingen voor de gemeenteraad Oude IJsselstreek. Een feest voor de democratie! Kiezen voor een bestuur dat het dichtst bij de burger staat. PRO! is zo een partij! Zij staat voor en beweegt zich binnen de lokale bevolking van onze mooie gemeente. PRO! voedt zich met ideeën en meningen voortkomend uit events die ze organiseert of door middel van direc contact met de burger. Want we gaan graag bij u op bezoek!

De “PRO! on Tour” is zo’n event. Om de zoveel tijd organiseert PRO! een bijeenkomst waarin een thema die u of PRO! belangrijk vindt. U kunt daar uw mening kwijt maar ook uw ideeën hoe het anders zou kunnen. PRO! zorgt voor een spreker die weet waar hij/zij het over heeft en u kunt ook met de gastspreker in gesprek of vragen stellen. 

Ook komt PRO! bij u aan huis als u met een probleem zit of dat zaken niet lopen zoals ze moeten lopen. We zijn niet bang deze zaken namens u of geannonimiseerd aan te kaarten binnen het politieke landschap of de betreffende medewerkers. Immers is de gemeente met het ambtenarenapparaat er voor U!

Zo probeert PRO! de belangen te behartigen van iedere inwoner van de Gemeente Oude IJsselstreek. Pro! is dus een partij die het gesprek met de inwoner belangrijk vindt. Niet alleen voor de verkiezingen, maar zeker en vooral er na. Want ons leven verandert continu! Dat is het échte feest van de democratie.  Stem daarom op op 16 maar aanstaande voor de kandidaten die PRO! op de kieslijst vertegenwoordigen. 

Kijk ook naar ons verkiezingsprogramma waar PRO! nog meer voor staat en wil bereiken voor een prachtige gemeente Oude IJsselstreek!
Meedoen | Meedenken | Meebeslissen!

Picture of Jan Vesters

Jan Vesters

Voorzitter PRO!
Auteur van dit artikel
Lijst PRO! nr 20