Leestijd: 2 minuten
Jan Vesters
Jan Vesters

Welkom op de spiksplinternieuwe website van PRO! Voor U, door U!

Onder de bezielende leiding van het PRO! media team is er een nieuwe website voor PRO! ontwikkeld. Een website waarin we onze visies op alles wat er in onze mooie gemeente speelt met U kunnen delen, de manier waarop we U daarin willen betrekken om te komen tot goede voorstellen en waarin we U op de hoogte houden van de actualiteit. Voor U!

Door U! Van U verwachten we dat U ons voedt! Stuur ons stukken toe, bel ons, deel uw vragen! Niet voor niets is ons motto Meedoen, Meedenken, Meebeslissen. Hoe beter U ons voedt hoe meer we dat motto kunnen waarmaken. Doen! 

Behalve op deze website zijn we ook zichtbaar op diverse andere social media, Op Twitter, Facebook, Instagram en YouTube vindt u de komende tijd ook vaak berichten vanons over allerlei onderwerken.  Bezoek en volg ons ook daar en klik voor de kanalen op de social buttons boven en onderin de website!

Op 14-15-16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Ons programma komt op al deze kanalen evenals een profiel van al onze kandidaten. Zij hebben allen een ding gemeenzaam: ze zijn er voor U, staan open voor al uw vragen en suggesties met maar een doel: een frisse wind laten waaien door de gemeente Oude IJselstreek. Met U samen het feest van de burgerparticipatie vieren, vernieuwende politiek, waarin echt naar de burgers wordt geluisterd en iets met die mening wordt gedaan. Stem Pro!

Sociaal, groen en welzijn zijn de rode draad in PRO’s  lokale politiek, help ons dit waar te maken. Volg ons via al onze kanalen, U kunt U ook aanmelden op deze website voor onze nieuwsbrief .

U kunt ook lid worden van PRO! voor een bedrag van €10,– per jaar. Daarmee en door Uw stem bij de komende gemeenteraadsverkiezingen helpt U ons nog groter te worden.

 

Picture of Jan Vesters

Jan Vesters

Voorzitter PRO!
Auteur van dit artikel
Lijst PRO! nr 20