Leestijd: 2 minuten

Oud raadsleden van Oude IJsselstreek hebben unaniem besloten een nieuwe partij op te richten. De partij zal de naam dragen PRO! De partij zal zich in het centrum plaatsen van de democratie in de Oude IJsselstreek omdat we geloven in een positieve constructieve kijk op de gemeente Oude IJsselstreek.

Als PRO! komen op voor het welzijn van onze inwoners. Niet vanaf de zijlijn, maar actief, samen met gelijkgezinden, vormgeven aan een goede toekomst voor ons en alle toekomstige generaties. We beschouwen ons als bruggenbouwers. Wij willen de tweedeling , die met name zichtbaar is geworden in de coronacrisis, met al zijn sociale, economische en culturele problemen, aanpakken. De ontstane tegenstellingen weghalen en de saamhorigheid vergroten. De vraagstukken op het gebied van klimaat, energie, natuur en landschap stellen ons voor grote uitdagingen waarvoor we samen met anderen op een rechtvaardige wijze oplossingen zullen moeten vinden.

Kortom: socialer, groener en welzijn zijn onze speerpunten; dichtbij de mensen is ons uitgangspunt. In de komende periode gaan we actief op zoek naar personen en partijen die samen met ons een breed draagvlak willen creëren voor de nieuwe lokale politieke partij.Doe met ons mee. Oefen invloed ui

Picture of Jan Vesters

Jan Vesters

Voorzitter PRO!
Auteur van dit artikel
Lijst PRO! nr 20