Leestijd: 2 minuten

Deze week – 29 en 30 maart 2022- stond in het teken van afscheid en nieuwkomers in de gemeenteraad van de Oude IJsselstreek.

Op de 29e van de maand werd afscheid genomen van de zittende raadsleden. Voor PRO! betekende dit een afscheid van Heini Peters, Elja Versteeg en Suzan Tuit. Zij werden door fractievoorzitter Gülden Sinner in het zonnetje gezet. Een persoonlijk verhaal kwam hen toe en de inmiddels oud raadsleden werden bedankt voor hun enorme inzet in de afgelopen raadsperiode.

De dag er na – de 30e maart – was het de dag van de nieuw te installeren raad. Burgemeester Otwin van Dijk las de belofte voor waarna de nieuwe kandiaat raadsleden een belofte uitspraken. Daarmee was de installatie van de nieuwe raad een feit.

Voor PRO! was de beurt aan fractievoorzitter Gülden Siner en Jan Bogerd. Deze personen zullen de komende 4 jaar de honeurs waarnemen namens PRO! in de gemeenteraad.

Na afloop van de installatie was er nog een gezellig “borreluurtje” waarbij de nieuwbakken raadsleden gefeliciteerd konden worden. 

PRO! wenst alle raadsleden succes met de uitoefening van deze functie. Uiteraard in het bijzonder onze eigen vertegenwoordigers wensen we veel succes.  Gülden en Jan zullen ondersteund worden door een gedreven fractieleden en assistenten om het werk namens PRO! uit te voeren.